flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОФІЦІЙНА ЗАЯВА СИНЕЛЬНИКІВСЬКОГО МІСЬКРАЙОННОГО СУДУ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ПРО СПРОСТУВАННЯ НЕДОСТОВІРНОЇ ІНФОРМАЦІЇЇ ЩОДО ЙОГО ДІЯЛЬНОСТІ

21 квітня 2023, 09:10

Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області заявляє про недостовірність відомостей  щодо його діяльності, які були опубліковані 17-18 квітня 2023 року в соціальній мережі «Facebook» під іменем користувача «Вова Солод» про те, що судом начебто, на його особисту думку, не зареєстровано позов, поданий ним, а позов знаходиться «в смітнику», що «суд і прокуратура під час війни займаються мародерством та вимаганням хабара», що «замовили ліквідацію військового гібридними методами».

Офіційно заявляємо, що дана інформація є неправдивою, безпідставною та ганебною  по відношенню до суду. Перекручення фактів, довільне тлумачення судових рішень та подій окремими особами, які є некомпетентними в таких питаннях, викликає  недовіру у мешканців м. Синельникового та Синельниківського району, призводить до того, що підривається авторитет судової влади, створюється негативна репутація суддівської спільноти та породжується недовіра суспільства до правосуддя.

За фактом даних публікацій судом подані заяви до відповідних правоохоронних органів задля проведення розслідування та вжиття необхідних заходів реагування.