flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати опитування громадян-учасників судових проваджень у 2021 році

05 січня 2022, 14:11

З  22 листопада до 24 грудня 2021 року в приміщенні Синельниківського  міськрайонного суду Дніпропетровської області було проведено анонімне опитування громадян – відвідувачів суду щодо їх задоволеності якістю функціонування суду.

Під час опитування  всім відвідувачам суду було запропоновано заповнити анонімні анкети в приміщені суду.

В опитуванні взяли участь 23 осіби. Слід зазначити, що більшість відвідувачів відмовлялися від заповнення анкет, посилаючись на великий перелік питань, складність питань та інше.

В цілому більшість з опитаних громадян оцінили роботу суду  на достатньому рівні, а саме: 76 % з опитаних громадян - відвідувачів суду оцінили роботу суду  на «відмінно» та «добре». За 5-ти бальною шкалою середня оцінка якості роботи суду становить 3,9 бали.

Аналіз результатів опитування громадян – відвідувачів суду визначив позитивне сприйняття роботи судді учасниками судового процесу, так   67% вважають суддів  суду неупередженими та незалежними, 55% коректними, доброзичливими та ввічливими, 58% відмітили належну підготовку суддів до судових засідань. 

Доброзичливість та старанність працівників апарату суду відзначили 73% опитаних відвідувачів,  професіоналізм при здійсненні ними своєї діяльності -68%.

Голова суду та керівник апарату суду  висловлюють вдячність усім учасникам опитування за витрачений ними час на надання відповідей.