flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловіка взято під варту

09 червня 2023, 14:33

08 червня 2023 року слідчим суддею Синельниківського міськрайонного суду Дніпропетровської області розглянуто клопотання  слідчого СВ Синельниківського РУП ГУ НП в Дніпропетровській області щодо застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на строк шістдесят днів до мешканця м. Синельникове, раніше неодноразово судимого, який підозрюється у вчиненні дій сексуального характеру по відношенню до малолітньої особи.

За матеріалами клопотання, 07 червня 2023 року приблизно о 09 год.30 хв. підозрюваний проник у житловий будинок та намагався згвалтувати дівчину. На крик дитини на допомогу їй  прибігли сусіди, які і врятували її та викликали працівників поліції.

Відомості про  вчинення чоловіком кримінального правопорушення проти статевої свободи та статевої недоторканості особи внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Ухвалою слідчого судді підозріваного заарештовано на строк 60 днів. Досудове розслідування триває, тому рішення слідчого судді про застосування до чоловіка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою не є остаточною мірою покарання та не є таким що встановлює вину особи.