flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ситуація з відправленням кореспонденції суду

01 жовтня 2021, 10:01

Відправлення кореспонденції засобами поштового зв’язку у Синельниківському міськрайонному суді  до теперішнього часу не здійснюється у зв’язку з  відсутністю поштових марок. Останній раз поштові марки надходили до суду на початку червня  місяця 2021 року. Вони були використані на відправлення тих листів, що накопичилися за попередні місяці цього року, так як нерегулярне та в недостатній кількості надходження поштових марок протягом 1 півріччя 2021 року не забезпечувало відправлення  кореспонденції суду в повному обсязі.

 У зв’язку з цим в суді з початку року постійно наявна  невідправлена кореспонденція суду. Її відправлення буде відновлено після отримання  фінансування.                                                                                                                                                                                                             

Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти), або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію   суду за адресою: м. Синельникове, вул. Чехова 1, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.  

Для своєчасного отримання процесуальних документів у справі в паперовому виді  рекомендуємо  отримувати їх особисто у судді, в провадженні якого знаходиться ваша справа.

Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на офіційному вебсайті Судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html.

З метою забезпечення реалізації процесуальних прав учасників судового процесу у разі відсутності в матеріалах проваджень  інформації про електронну пошту, номери засобів телефонного зв'язку, інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання та про ухвалені судові рішення у таких справах буде розміщуватись на офіційному вебсайті Синельниківського міськрайонного суду за посиланням  https://sn.dp.court.gov.ua/sud0437.

Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Синельниківського міськрайонного суду в розділі «Громадянам» підрозділ «Інформація щодо стадій розгляду судових справ», а список призначених до розгляду справ – в підрозділі «Список справ, призначених до розгляду» в розділі «Громадянам» за посиланням https://sn.dp.court.gov.ua/sud0437. Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень.